Onze opdrachtgevers

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers in het ruimtelijk domein. Hieronder delen enkele van hen hun ervaring met ons:

“Bart heeft voor de gemeente Utrecht moeilijke vraagstukken in het stationsgebied opgelost met betrekking tot wonen, retail en commercieel vastgoed. De combinatie van projectleidersvaardigheden, zijn betrouwbaarheid, betrokkenheid en integriteit en zijn kennis van vastgoed(rekenen) waren daarbij zeer behulpzaam. Bovendien is Bart maatschappelijk betrokken, met een goed oog voor de publieke zaak.”
Leen de Wit
Projectdirecteur Stationsgebied Utrecht
"Als opdrachtgever heb je met Joktan Cohen opeens veel zorgen minder. Ook in complexe situaties weet hij creatieve oplossingen te vinden, waar niemand aan denkt. Zijn enthousiasme en charme zorgen dat het resultaat iets wordt van iedereen."
Leo Lemmers
Voormalig directeur DHV Management Consultants en directeur ruimtelijke en economische ontwikkeling gemeente Amsterdam Stadsdeel west
“Bart heeft veel kennis en is een goede adviseur bij strategische vragen. Hij overziet het speelveld, en kent de gemeentelijke wereld goed.”
Pien van der Does
Programmamanager Spoorzone Zwolle
"Joktan is een inhoudelijk sterke (programma) manager, met oog voor harde en zachte aspecten. Goed in staat partijen met diverse belangen bij elkaar te brengen, met een gezonde dosis humor."
Nelleke Huisman
Voormalig hoofd ruimte en ontwikkeling en loco gemeentesecretaris gemeente Velsen en directeur Markt woningbouwcorporatie Intermaris Hoeksteen